Obres de millora a l’escola El Cau de la Guineu

Dilluns hi va haver una reunió amb tots els col·lectius implicats per tal de conèixer les obres que es duran a terme al centre els propers mesos.

Ahir hi va haver una trobada ben esperada al Cau de la Guineu. Hi érem representades totes les parts del Consell escolar: la directora, Maria Llop, l'equip directiu, docents, famílies, AMPA i ajuntament. Per part de l'Ajuntament hi vam anar Montserrat Febrero, alcaldessa, i Albert Cañellas, regidor d'ensenyament.

A petició de l'ajuntament de Corbera de Llobregat la trobada estava convocada pels Serveis Territorials del Baix Llobregat (Departament d'Ensenyament de la Generalitat) i tenia com a objectiu explicar-nos el projecte d'obres que s'iniciarà aquest hivern.

Per par de la Generalitat va venir la Carme Ortonobes, directora adjunta dels SSTT Baix Llobregat, la Carme Esteban, cap de servei obres i manteniment SSTT Baix Llobregat, i l'inspector, el Daniel Arroyo. També vam comptar amb l'arquitecte redactor que dirigirà aquestes obres.

La trobada va servir tant per a explicar les obres com per a que la comunitat educativa present pogués fer propostes de canvis per tal de tenir en compte les característiques de l'escola i el seu projecte educatiu.

El més destacat d'aquestes obres és la contrucció d'una nova ala amb el menjador i la cuina a la planta baixa i quatre aules noves (dues grans i dues de desdoblament) al primer pis. També es remodelaran parts de l'edifici actual, especialment a la zona d'entrada, amb un vestíbol totalment nou.

Amb aquestes obres es podran retirar els barracons i el centre quedarà totalment equipat com a escola d'una línia. Tan sols quedarà pendent, com a segona fase de la remodelació, la construcció d'un gimnàs.

A la mateixa reunió se'ns va informar que el projecte d'execució de les obres ja ha sigut adjudicat i que l'empresa guanyadora ha sigut la lleidetana Gruas Constructora (M. y J. Gruas, SA). Segons els terminis previstos, l'any vinent el començarem amb grues al Cau de la Guineu.