Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Els regidors i regidores d'Esquerra abandonen el govern municipal

Data de publicació: 06.11.17
Diumenge 5 de novembre a les 22.53 h va tenir entrada al registre municipal la renúncia dels 4 regidors d'ERC.

La renúncia dels regidors d'Esquerra es va presentar en els termes següents:

Els regidors i les regidores sotasignants renunciem a les competències delegades per l'alcaldessa davant la situació política al nostre país, on el PSC, subordinat al PSOE ha donat suport a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució Espanyola que ha intervingut les Institucions Catalanes i ha servit per empresonar a membres del govern legítim de Catalunya, escollit a les urnes el 27 de setembre de 2015.  

Obeint el mandat popular i ratificat pel Parlament de Catalunya el passat 27 d'octubre, es va proclamar la República Catalana i va mandatar el govern iniciar tots el procediments necessaris per endegar el procés constituent de la República.  Aquest mandat emana dels resultats del Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya celebrat l'1 d'octubre.  

El mandat democràtic del poble de Catalunya ha estat assumit pel Parlament de Catalunya, i aquest ha mandatat al govern que faci realitat la República Catalana.  No podem seguir en un govern amb un partit que junt amb PP i C's mostra orgull per anar contra les llibertat i els drets del poble de Catalunya i del poble de Corbera de Llobregat, no podem seguir en un govern amb el PSC.  Per aquest motiu renunciem a les competències que l'alcaldessa ens va delegar per governar Corbera.  Renunciem per dignitat i respecte a les institucions del nostre país, respecte al nostre govern legítim a Catalunya.  

Davant d'aquests motius presentem renúncia formal a les nostres competències delegades en el govern municipal de Corbera de Llobregat.

Sol·licitem: es faci efectiva la renúncia dels regidors i regidores del grup municipal d'ERC.  Així mateix, tal i com vam manifestar a l'alcaldessa sra. Rosa Boladeras i Serraviñals, estem interessats en adquirir els mòbils i tablets facilitats per l'Ajuntament.  Prego se'ns comuniqui el cost a satisfer.

A Corbera de Llobregat, 3 de novembre de 2017

Montserrat Febrero Piera
Mercè Rocas Rubió
Arturo Martínez Laporta
Jordi Anducas Planass

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C