Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Segueix-nos a les xarxes socials de l'Ajuntament!

ajuntament logo xarxes socials
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.03.18
A través dels diferents perfils es penjarà tota la informació municipal

L’Ajuntament de Corbera fa un pas més per millorar la connexió amb la ciutadania i obre perfil propi a les xarxes socials.


Les pàgines dels diferents departaments s’unifiquen en un compte genèric a les tres xarxes més populars (Facebook, Twitter i Instagram) amb el nom d’usuari @ajcorberall i amb l’estrena d’una nova imatge social: una C negre presidida pel Corb amb un fons groc.


A través dels diferents perfils es penjarà tota la informació municipal, agenda, fotografies dels esdeveniments, etc. De la mateixa manera, es seguirà promovent la participació de la ciutadania aportant les seves fotografies que es publicaran de manera periòdica per desitjar un «Bon dia, #CorberadeLlobregat» als seguidors/es de les diferents pàgines.


En paraules del regidor de Comunicació, Pol Ejarque, «aquests canals ens han de servir per mantenir-nos connectats amb la ciutadania, que tothom sigui partícep del que passa al poble i donar un servei públic de qualitat, com es va demostrar amb la nevada d’aquests dies passats amb les actualitzacions constants al web i a les xarxes».


Busca’ns a @ajcorberall i segueix-nos!


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C