Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Actualització de la situació meteorològica a Corbera

 Comitè Municipal d'Emergències
Ampliar en una finestra emergent Comitè Municipal d'Emergències
Data de publicació: 20.03.18
Activat el pla de protecció civil local en fase d'alerta


10.30h Obertes al trànsit totes les carreteres i carrers principals.
Es continua mantenint el nivell d'alerta per part de l'Ajuntament donat que hi ha moltes incidències de caiguda de branques, cablejat elèctric i pals de subministraments. S'hi està treballant per part de tots els efectius per restablir la normalitat al més aviat possible.

9.10 h. L'Institut Corbera informa que degut a la millora de la situació meteorològica, l'activitat lectiva es reprèn a partir de les 10,25 h.  La normalitat acadèmica dependrà de la possibilitat de cada professor/a per arribar al centre.

9.00 h A la zona de la Creu Aragall s'acumula un gruix de neu d'uns 20 cm dificultant la mobilitat a la zona. Les màquines llevaneus estan treballant per tal de retirar la neu dels principals carrers.

8

Alerta:  El gruix de neu acumulat als arbres i el fort vent poden provocar la caiguda de branques a la via pública.  Circuleu amb atenció

7.30 h L'escola El Corb garanteix els serveis mínims amb acollida però no garanteix el correcte funcionament del centre.  L'alumnat es pot incorporar al centre més tard si no els és possible arribar-hi a les 9 h

L'Institut Can Margarit obre amb normalitat i en l'horari habitual.  

7.15 h.  El servei de transport interurbà funciona amb normalitat.  El servei urbà també funciona amb normalitat malgrat que no es pot garantir l'accés a les urbanitzacions de cota més alta.  També es poden produir alguns retards.

7.00 h carrer El Trull tallat per un pal caigut a la via.  S'esta treballant per retirar-lo.

7.00 h L'Institut Corbera (carrer Andrómeda, 2) romandrà tancat durant les primeres hores del matí per la nevada i seguint les recomanacions de la policia local de Corbera

6.00 h. Carrers tallats al nucli urbà: Carrer de la Pau i Santa Magdalena

5.47 h S'activa el pla de protecció civil local en fase d'alerta.

5.45 h Les màquines llevaneus comencen a retirar la neu als accessos principals i a les urbanitzacions en cotes altes ( Creu Aragall, Can Armengol, Bon Repòs..)  Una màquina de la Diputació està treballant a la zona de L'Amunt.  
Personal de l'ADF està treballant retirant restes de branques i arbres caiguts a Can Armengol i a la Creu Aragall

4.00 h La brigada municipal comença a escampar sal pels punts més ombrívols, en previsió de l'alerta per nevades que poden afectar el municipi de Corbera.

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C