Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

El PdeCat deixa el govern municipal

Data de publicació: 28.03.18
Després de l'anunci del regidor Pol Ejarque, l'alcaldessa Rosa Boladeras va aixecar el ple

El ple previst per ahir posava a debat i aprovació, entre d'altres temes, els pressupostos per l'exercicic 2018 però ho hi va haver oportunitat pel debat ni per a la discussió ni dels pressupostos ni de cap dels altres punts previstos a l'ordre del dia.

El ple va començar amb un inusual retard de 8 minuts i immediatament l'alcaldessa va anunciar la voluntat dels regidors del PdeCat de deixar l'equip de govern.  El Pol Ejarque va prendre la paraula i va confirmar que deixaven el govern municipal i convidava a la resta de forces sobiranistes (ERC, CUP i ICV-EUA) a fer efectiva una moció de censura contra el govern format per PSC, MpC i GIU.

Els regidors de la CUP i d'ERC van mostrar la seva sorpresa per l'anunci del regidor del PdeCat i es van comprometre a consultar amb les seves bases sobre la possibilitat de fer la moció de censura. El regidor d'ICV-EUA també va fer pública la seva predisposició a formar part d'un bloc sobiranista.

L'alcaldessa Rosa Boladeras va expressar el seu disgust pel trencament del pacte, signat el dia 24 de gener i va lamentar que els regidors del PdeCat faltessin a la seva paraula i al seu compromís.


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C