Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Escuts solidaris contra el càncer infantil

pels valents sant jordi
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 24.04.18
Els agents de la policia local de Corbera es mostren satisfets per la bona acollida de la campanya

El dia de Sant Jordi va servir per donar el tret de sortida a la iniciativa dels agents de la policia local de Corbera de recollir fonts per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona  de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Durant tota la jornada, els agents van ser en una paradeta de la Fira i van poder explicar els objectius de la campanya impulsada per l’Hospital Sant Joan de Déu Pediàtrica i a la que ja s’han acollit més de 80 policies d’arreu de Catalunya.

Els escuts, que es poden adquirir a 4 euros, són brodats de roba en groc i negre amb l’escut de la Policia Local i també hi figura el lema “Pels valents”.  Disposen d’una banda termoadhesiva que facilita que es puguin enganxar a qualsevol peça de roba mitjançant una planxa.

Tot el cos d’agents de la Policia Local de Corbera participa d’aquesta iniciativa i s’han mostrat agraïts i emocionats per la bona acollida de la campanya entre els veïns i veïnes de Corbera.

A partir d’avui, els escuts es poden adquirir a les instal·lacions de la Policia Local de Corbera, al carrer de la Pau número 3 


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C