Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Corbera de Llobregat es prepara per La Nit en Blanc

La nit en blanc
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 30.05.18
Art, cultura i gastronomia

El pròxim 16 de juny, de 20h a 00:30h, arriba La Nit en Blanc a Corbera de Llobregat, un esdeveniment turístic-cultural pioner al municipi. Durant la nit, els carrers del nucli històric de Corbera, es vestiran d'art i cultura, per fer gaudir al públic d'una nit especial entre els racons més màgics de l'indret.

Per iniciar l'acte i donar la benvinguda al públic, comptarem amb un dinamitzador de la companyia Jomeloguisjomelo.com qui farà de guia durant tota la nit d’una manera molt divertida.

La Companyia de Teatre, El Cuervo, premiada amb el Premi Jovellanos 2016 i vinguda des de Gijón, ens presentarà el seu espectacle Tienda 47, una obra de teatre d'inclusió on el públic formarà part de la història.

Per a donar un toc de llum comptarem amb els Improvisto's, una companyia artística que presentarà un espectacle de malabars de foc. Seguint amb la il·luminació, el Carrer major es convertirà en un túnel de llums on ens trobarem les Manosdefuego, unes malabaristes molt especials, que presentaran un espectacle amb malabars de llum.

I com no podia ser d'una altra manera, l'actuació més màgica de la nit anirà a càrrec del mag, Marc Sàbat, qui sorprendrà amb un espectacle del tot captivador.

Per a completar la nit, posarem a disposició del públic assistent un espai gastronòmic a càrrec del bar Torero i del col·lectiu Corbera Sabors, disponible durant tota la jornada. Per amenitzar la vetllada, en aquest mateix espai hi haurà l'actuació musical del quartet de swing Jinx Jazz Band.

Les persones assistents podran seguir un itinerari delimitat pels carrers del nucli antic del poble, on al llarg de la nit es presentaran diversos passis de cada espectacle. Si més no, també es podrà fer el recorregut lliurement segons els interessos d'un mateix/a.

Per tal de garantir la qualitat dels espectacles, l’aforament a l’esdeveniment és limitat  i, és per això que ja són a la venda les entrades anticipades, per un preu de 4€. Ja es poden comprar les entrades físicament a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat i de manera online, a través de l’enllaç http://corberalanitenblanc.fila12.cat. L’entrada es bescanviarà per una polsera per accedir al recinte presentant el resguard de compra.

Per a més informació, ens podeu seguir a les nostres xarxes socials (@ajcorberall a Instagram i Twitter i /ajcorberall a Facebook ) o bé contactar amb turisme@corberadellobregat.cat

 


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C