Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

La Setmana dels Colors: pluja de descomptes al Cèntric

Setmana dels colors
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 08.11.18
Amb l’eslògan “Busca el teu color”, els comerços de Corbera es tenyiran de colors i oferiran descomptes per cada dia de la setmana.

La setmana dels colors arriba al Cèntric la setmana del 12 al 16 de novembre. Amb l’eslògan “Busca el teu color”, els comerços de Corbera es tenyiran de colors i oferiran descomptes per cada dia de la setmana. 

 Durant la Setmana dels Colors, s’assignarà un color a cada dia i les botigues que conformin aquell color, oferiran descomptes en els seus productes o serveis. El dilluns serà el dia dels comerços grocs (objectes de regal), el dimarts els de rosa (moda i estètica), el dimecres els de blau (alimentació), el dijous els de lila (restauració) i el divendres els de verd (serveis). La campanya està subjecta a la participació voluntària de cada establiment. 

Els comerços adherits a la iniciativa, indicaran les promocions i descomptes a una pissarra adhesiva col·locada en el seu local. Per a més informació podeu escriure un correu a: comerc-e@corberadellobregat.cat o podeu trucar al 93 650 02 11. 

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C