Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Altres activitats

Cada mes de juliol, coincidint amb la festa major d’estiu, Corbera de Llobregat és envaïda pels diables. Les forces de l’infern s’instauren a Corbera per què tots experimentem la rauxa i la festa amb el seu màxim esplendor. Foc, música, petards, guspires, diables i forces ocultes s’apoderen de Corbera. Des del serveis de Comerç i Turisme de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat, volem que entris a l’infern i descobreixis els secrets de la disbauxa, per aquest motiu es convoca el segon concurs de guarniments de carrers, balcons i aparadors infernals de Corbera de Llobregat.

L’objectiu d’aquest concurs és fomentar la participació ciutadana en l’embelliment i guarniment dels aparadors, façanes i carrers i així potenciar l’atractiu comercial i turístic del nostre municipi durant els dies de la festa major que se celebrarà del 14 al 23 de juliol de 2017.

Les inscripcions es podran realitzar fins al dia 13 de juliol de 2017 a les 14h

Mesures de seguretat:  Cal retirar els guarniments objecte d'aquest concurs i altres elements decoratius durant els actes pirotècnics de la Festa Major (correfoc, cercavila....) .  Un cop finalitzats els actes pirotècnics podeu restablir els guarniments


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C