Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Farmàcia A.I. Rodriguez Villar

Farmàcia A.I. Rodriguez Villar
Ampliar en una finestra emergent
Activitat: Sanitària
Adreça
c/ Josep Tarradellas, 7
08757 - Corbera de Llobregat
Telèfon
93 688 07 97
Fax
93 688 07 97
e-mail
farmaciarodriguezvillar@gmail.com
Web
http://www.facebook.com/farmaciarodriguezvillar
Horari
Dilluns a divendres de 8.30 a 16h i de 16 a 21h

Dissabtes de 9 a 14h
Observacions
La Farmàcia Rodríguez Villar ha esdevingut una farmàcia amb la voluntat de servei que la caracteritza, proporcionar-li tot l'assessorament professional que pugui necessitar. On sempre trobarà un tracte personalitzat, confidencial i proper, valorant la seva opinió i situació personal.

A les nostres instal·lacions la nostra prioritat és millorar la seva salut i el seu benestar. Som una farmàcia jove, dinàmica i amb ganes de servir bé als nostres clients . Li oferim els medicaments autoritzats, productes homeopàtics i fitoteràpics, dermofarmàcia, dermocosmètica, aliments infantils, tractaments per a la higiene corporal i bucal, productes per a la menopausa i les disfuncions sexuals, anticel·lulítics, contra la caiguda del cabell, veterinaria, dietètica per adults pasant per productes de ortopèdia, fórmules magistrals, control de pes, mesurament de d´alçada, etc.

També podrà saber com es troba la seva tensió arterial, així com fer tractaments antitabàquics o dietètics.

L'experiència, la sòlida base dels coneixements i la dedicació dels que hi treballen, no només asseguren un tracte fluid amb el client, sinó que sovint constitueixen una guia, un recurs molt útil per a aquest, quan sorgeix un problema, un dubte, o una consulta sobre la posologia, composició, elaboració o l'equivalència entre uns medicaments i uns altres.

La voluntat d'aquesta farmàcia per oferir als seus clients una atenció contínua, el que suposa la demostració palpable que no tot es limita a la simple venda, a la mera transacció de, en aquest cas, productes farmacèutics.

Per totes aquestes característiques que ens defineixen ens sentim orgullosos de la feina que fem i de que algú com tu ens hagi escollit per confiar-hi i buscar respostes a les seves preguntes. Per tot això i també per la seguretat que tenim de poder atendre les seves necessitats, el convidem a aprofitar el ventall de recursos que la Farmàcia Rodríguez Villar posa ara al seu abast.

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C