Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

El Servei de Turisme de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat organitza una visita guiada al nucli històric el proper diumenge 26 de març.

Nucli històric (visites guiades) 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 20.03.17
La visita forma part del calendari d'activitats turístiques que s'ha elaborat per aquest any 2017 que inclourà tres visites diferents dirigides a diversos públics.

Dins de les accions de promoció que el Servei de Turisme té previstes durant aquest 2017, destaca un calendari de visites guiades gratuïtes amb l’objectiu de promocionar i posar en valor la riquesa cultural del municipi, mostrant el patrimoni d’una manera amena mitjançant la història, les llegendes i els elements patrimonials del municipi. Aquest calendari s’iniciarà el proper 26 de març i s’allargarà fins al proper mes d’octubre.


La primera visita d’aquest cicle ofereix la possibilitat de passejar pel nucli d’aquesta vila mil·lenària, entre els seus carrers i carrerons i conèixer la història dels seus edificis més singulars com el Casal de Santa Magdalena, l’antic Hospital de Pelegrins, l’antic castell de Corbera i l’església de Santa Maria, entre d’altres.


El punt de trobada des d’on s’iniciarà la visita serà el Parc de les Palmeres, a les 11:00h.


Per a més informació ens podeu contactar a través del correu electrònic turisme@corberadellobregat.cat, al telèfon 93.650.02.11, o a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Instagram.


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C