Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

El «Cèntric» veurà la llum el cap de setmana del 27 i 28 de maig

Logo centric
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.04.17
S’obre el termini de propostes per aconseguir fer una gran inauguració.

Des de l’inici de la legislatura, s’ha treballat en la creació del primer centre comercial a cel obert a Corbera de Llobregat que, sota el nom de «Cèntric» vol ser un espai on trobar una adeqüada densitat de comerços, entreteniment i oci. I la posada en marxa serà el cap de setmana del 27 i 28 de maig, dies en que es farà la inauguració.

Volem que sigui una jornada única, i per fer-ho possible, volem oferir un ampli ventall d’activitats lúdiques i festives, repartides per diferents llocs de la zona comercial «Cèntric».

D’aquesta manera, el Servei de Comerç fa una crida a comercos, empreses i negocis per participar de la festa, que s’allargarà fins la matinada promocionant l’espai i l’oferta i fomentar les vendes.

Algunes de les idees proposades són:


  • Fer ús del teu fil musical.

  • Donar vida a la teva entrada amb globus gegants i fins i tot posa una catifa al més pur estil Hollywood.

  • Transformar la botiga en un lloc on ensenyar als teus clients senzills consells d'estilisme o petits trucs per treure el màxim partit als teus articles.

  • Oferir una copa de cava! El teu client és un convidat VIP.

  • Crear un photocall on els teus clients posin amb les seves compres.

  • Oferir promocions especials per aquest cap de setmana, etc..Si t’animes omple el següent formulari de participació i digues quina activitat, esdeveniment, promoció etc. oferiràs al teu establiment. El pots fer arribar abans del 26 d’abril per correu electrònic a comerc-e@corberadellobregat.catacopa@acopa.net, a la reunió de comerciants que farem a la biblioteca el dia 12 d’abril, o si ho prefereixes truca’ns al 93.650.02.21 i te’l passem a recollir.


Un cop tinguem totes les propostes, les anunciarem al flyer publicitari.


El teu negoci no pot faltar!.Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C