Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Els regidors del PDeCAT incompleixen el pacte, deixant el govern municipal novament en minoria i els pressupostos sense aprovar

Data de publicació: 04.04.18
.

En el ple del passat 27 de març, on estava previst aprovar els pressupostos de 2018, el regidor del PDeCAT Pol Ejarque va anunciar que la seva formació abandonava el govern municipal.

Aquesta decisió l’havia comunicat a l’Alcaldessa Rosa Boladeras 3 minuts abans d’iniciar-se la sessió. A més, davant del Plenari, el regidor Ejarque va manifestar la seva voluntat d’encapçalar una moció de censura, per a la qual va demanar la implicació de la resta de forces polítiques de l’oposició.

El PDeCAT ha trencat l’acord escassos dos mesos després d’haver-se ofert per entrar al govern per tal de “garantir la governabilitat del nostre municipi perquè ens trobem en uns moments que demanen de molta responsabilitat i generositat. Corbera no es pot aturar per les divergències ideològiques dels partits que són dipositaris de la confiança de la ciutadania”, asseguraven en  l’acord subscrit.

“Considero aquesta actuació del regidor Pol Ejarque absolutament irresponsable i sense sentit. La política no és un joc i els acords són per a complir-los”, afirma Rosa Boladeras. “Aquesta situació només fa que perjudicar Corbera i la seva ciutadania”.

Els regidors i les regidores del govern municipal, pertanyents al Partit dels Socialistes (PSC), al Moviment pel Canvi (MpC) i al Grup Independent d’Urbanitzacions (GIU) s’han reorganitzat per continuar treballant, adoptant el mateix organigrama del novembre passat, quan Esquerra Republicana va trencar el pacte.
Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C