Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Incidències pels forts aiguats

Pont de Can Canonge
Ampliar en una finestra emergent Pont de Can Canonge
Arbre caigut carrer Avellaner
Ampliar en una finestra emergent Arbre caigut damunt dels cables elèctrics al carrer Avellaner
vehicle
Ampliar en una finestra emergent Vehicle atrapat al carrer número 6
Data de publicació: 08.06.18
Les fortes pluges caigudes els darrers dies han provocat danys de diversa consideració a diferents punts del municipi

Durant els darrers dies s'han produït forts aiguats que han provocat incidències diverses al municipi i que han requerit l’actuació de la policia, els bombers i d’altres serveis municipals.

L’incident més greu es va produir a Santa Maria de la Vall,  dijous dia 7 a les 14.30,  quan un vehicle va quedar aturat dins un bassal amb el conductor atrapat a l’interior.  Quan els agents de la policia van arribar al lloc es van trobar el vehicle enfonsat fins les finestres i van procedir al rescat del conductor i a retirar el vehicle del lloc.

Segons els bombers voluntaris, l’aigua havia arrossegat una gran quantitat de pinassa i restes vegetals que havien embossat la claveguera i havien provocat l’acumulació d’aigua en una zona de grans pendents i en un moment de pluja molt intensa.

A la zona de La Creu Nova, on també hi ha fortes pendents, es van produir alguns problemes a les clavegueres que es van desbordar degut al volum d’aigua.  En alguns punts s’han produït danys en el ferm i una claveguera propera a l’escola El Corb s’ha enfonsat, obligant a tallar el carrer.

Les incidències amb el clavegueram s’han produït en diferents punts del municipi, tant a les urbanitzacions com al nucli urbà

A més, hi ha hagut problemes amb branques i arbres caiguts a la via.  Cal destacar que un arbre va caure a la carretera de Sant Andreu i es va fer necessari regular el trànsit mentre els bombers voluntaris tallaven les branques i les retiraven de la via.  A Can Margarit, al carrer Avellaner, un arbre va caure damunt un pal elèctric de formigó i va arrossegar tot el cablejat.

Les rieres de Can Margarit i Can Canonge es van desbordar degut a l’acumulació de canyes que impedien el curs de l’aigua.  En ambdós casos es va avisar els serveis de neteja per tal que netegessin la zona i es van controlar aquests punts  fins a la normalització de la situació.

Els ponts de les rieres de Can Canonge i Can Margarit va sofrir desperfectes i en algun moment es va haver de tallar el pas de vehicles però a hores d’ara, la circulació està normalitzada.


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C