Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Avancem cap a la gestió compartida

Corbera de Llobregat Camp de futbol
Ampliar en una finestra emergent Camp municipal de futbol
Data de publicació: 29.08.18
Ara també amb els clubs esportius

Corbera de Llobregat té grans valors i grans actius. Molts d’ells són creats i gestionats per entitats i associacions, com per exemple el Pessebre Vivent, el Correfoc, els espectacles de la Xarxa, Cinc Cims, Tapatum, Festa Major, Sons Corbera, ... i molts més!!! Molts equipaments municipals són cogestionats entre l’Ajuntament i les entitats com el Casal de les Magnòlies, la Sala polivalent de Can Baró, els espais d’Igualtat, Ca La Badia, espais de Bombers voluntaris, Rebost Solidari amb Corbera Voluntària, ... però mancava una Àrea que era la d’Esports.

 

Aquest mes d’agost que està a punt de finalitzar, hem posat en marxa un nou sistema de gestionar de manera conjunta les instal·lacions esportives amb els diferents clubs esportius. Amb aquesta iniciativa, s’ha aconseguit que durant aquest mes, es pogués fer esport federat a les nostres instal·lacions, a més de l’estalvi econòmic que ha suposat a les diferents entitats esportives no haver de llogar altres camps o equipaments esportius per poder entrenar.

 

Anar de la mà, col·laborar i facilitar la feina de les diferents entitats, per part de l’Ajuntament, ha de ser un element imprescindible per reforçar la cohesió del municipi. 

 


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C