Gastronomia i herbes aromàtiques

En el marc de la Quinzena Sostenible del Baix Llobregat, et proposem una jornada que fusiona natura i gastronomia. La Berta Garriga d'Arrels Voladores ens guiarà en un itinerari etnobotànic per descobrir les herbes silvestres comestibles de la nostra terra, aprenent-ne els usos medicinals, nutricionals i culinaris.

La jornada seguirà a l'Hotel Can Fisa, certificat amb el segell Biosphere, on gaudirem d'una visita guiada sobre les seves pràctiques sostenibles. Tot seguit, la xef Balbina García de Vinyes que Atrapen ens sorprendrà amb un aperitiu inspirat en les herbes recollides, oferint una autèntica explosió de sabors, textures i aromes. Maridarem amb vermut floral i ancestral de Costers de l'Anoia.

Horari: 10.30 h (Inici de l'itinerari) - 12.00 h (Inici de l'aperitiu)

Activitat gratuïta - places limitades. Opció a l'aperitiu: 15 €

Pots inscriure't a tota la jornada (itinerari i aperitiu) o bé només a una de les dues activitats.

El punt de trobada es facilitarà en el moment de la inscripció.

Per apuntar-te, envia un correu a turismecorbera@corberadellobregat.cat o truca al 936 500 211.

Organitza Ajuntament de Corbera de Ll. i Restaurant Can Fisa.

A partir de les 10:30 h