Projecció del documental "Mai més víctima"

Dins els actes del 25N

El proper dimecres 1 de desembre a les 18h tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal Can Baró la projecció del documental: Mai més víctima, dirigit per l'Ariadna Oltra Martí i Mireia Pigrau.

Mai més víctima és un documental que posa de manifest la violència masclista que pateixen les dones. A través d'entrevistes a afectades, Mai més víctima vol fer entendre el procés que viuen les dones que pateixen una situació de violència dins de la parella, i per què els costa tant sortir-ne.
Com es poden aguantar divuit anys de maltractaments sense que ningú de fora se n'adoni? Quan comença el control de l'home i la submissió de la dona? Per què no marxen al primer cop? I per què el 70% no ho denuncia? La cinta dóna resposta a aquestes qüestions a partir de testimonis de casos sentenciats per la justícia i al seu torn qüestiona el paper de l'estament jurídic en aquests processos.
Al final del documental es farà un debat a càrrec de Chus Rodríguez, Directora del Servei d'Intervenció Especialitzada en Violència Masclista (SIE) de Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta conferència està emmarcada dins del Programa per a commemorar el 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones.

Aforament limitat, es recomana fer inscripció prèvia.

e-Correu: igualtatgenere(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat
Tel. 93 517 58 78
WhatsApp: 670 618 189

Biblioteca de Can Baró

A les 18 h