La Medievalada

Gentilhomes i donzelles, grans i petits, serfs de la diversió! Vingueu... Vingueu a escoltar la bona nova, perquè heu estat convidats a  La Medievalada! 

Que corri la beguda i que el convit sigui abundant perquè aquest 20 d'abril l'AJUC us espera a Sant Ponç per celebrar la fira medieval més esbojarrada de les contrades! Autèntics tornejos cavallerescos, jocs, espectacles, màgia i el gran BANQUET DEL REGNE! 

Poliu les vostres armadures i treieu les millors gales, perquè de les 11 del matí fins ben entrada la matinada, la Medievalada us espera a l'Era de Sant Ponç!

 Feu-vos un favor, veniu i guardeu-vos les excuses per la Santa Inquisició! 

INFORMACIÓ IMPORTANT
- Els tallers artesanals de les 11:30 són gratuïts i es faran espelmes, sabons i olis essencials. No és necessària inscripció prèvia.
- El torneig medieval és gratuït, per parelles, edat mínima de 8 anys i aquest és el formulari d'inscripció: En cas de que quedin places, podran apuntar-se el mateix dia sense inscripció.
- El tast de begudes de la terra té un cost de 10€ i hi ha un límit de 20 places. Aquest és el formulari d’inscripció  En cas de que quedin places lliures, es podra reservar la plaça a la mateixa fira.
- Els tiquets del BANQUET s'han de comprar abans del 13 d'Abril (Punts de venda: Ca l'Enric, Planas, Diadema, Sant Telm).
- Durant tot el dia es podrà comprar menjar a les parades de la Foodtrack, Queviures Canals, Associació d'art i cultura Guaraní i xarcuteria Planas.

Sant Ponç

A partir de les 11:00 h