Un fantàstic mes d'abril pel Club Patinatge Artístic Diadema Corbera

El diumenge 10 d'abril, 25 patinadores del club es van desplaçar fins a Caldes d'Estrach per a participar en el 2n Trofeu Promoció dels nivells 1-2-3-4, obtenint un total de 9 pòdiums, per part de Jana Marroco, Berta Castilla, Edurne Hernández, Ona Blanco, Etna Fisa, Helena Faya, Carlota Gallego, Ariana Casco i Clara Aguilar.


El campus de setmana santa va ser tot un èxit, 40 patinadors van gaudir de quatre dies plens d'activitats, aprenentatge i diversió. Us esperem amb les mateixes ganes al campus d'estiu del 27 de juny al 29 de juliol.


Aquest passat cap de setmana 23-24 d'abril, 8 patinadores del club van representar el nom del poble a Juneda (Lleida), aconseguint 3 pòdiums per part de Natalia Tores, Henar Lezana i Mireia Linares.


Pròximament, 4 patinadores del club disputaran el seu segon trofeu en els nivells 8 i 9 a Santa Margarida de Montbui. Molta sort, campiones!


Podeu contactar amb el nostre club a través del correu electrònic inscripcionspatinscorbera(ELIMINAR)@gmail.com, us esperem!