Corbera de Llobregat acull amb èxit la sisena prova del català de trial de nens

La prova ha reunit els pilots de les categories: Aleví, Alevi+8 Benzina, Aleví+8 Elèctrica, Base, Femenina, Iniciació i Promo.

El Moto Club Corbera, organitzador de la cursa, ha estat l'encarregat de dissenyar les sis zones que han hagut de completar els pràcticament 40 participants.

Pel que fa als resultats del dia, Aleix Alcón s'ha endut el triomf de la categoria Iniciació amb un resultat final de 15 peus. Al podi l'han acompanyat Enzo Serrano, segon amb 16 peus, i Quim Estalló, tercer amb 18.

Farners Fontdevila ha estat la pilot més destacada de la categoria Aleví. La corredora del Moto Club Vall del Ges ha finalitzat la cursa amb 25 peus, tres menys que Vinyet Estalló, que ha fet segona. El top 3 de la categoria Aleví l'han completat Jan Vila.

Farners Fontdevila: "Aquest trial m'ha agradat molt perquè era molt xulo i també perquè m'agrada molt venir aquí a Corbera perquè les zones són molt divertides. Vull felicitar tots els nens i nenes que han vingut aquí a fer aquest trial, perquè tots ho han fet molt bé!"

Adela Godino s'ha enfilat fins a l'esglaó més alt del podi de la categoria Aleví+8 Elèctrica on, en general, el pilots han patit més del compte per superar les zones. Godino ha completat la prova amb 49 peus, Jou Becerra ha fet segon, amb 64 peus, mentre que Jared Ibáñez ha fet tercer, amb 65 peus.

Adela Godino: "Ha estat un trial molt divertit! He pogut fer algunes zones millor que d'altres, però en general estic contenta per la victòria. El trial ha estat molt divertit."

Una de les categories amb major emoció del dia ha estat Aleví+8 Benzina, on Grau Franch i Pau Giralt han empatat a 20 peus al capdavant de la classificació. Franch ha estat qui finalment ha pujat al primer esglaó del podi, a l'haver sumat més zeros que el seu oponent. Félix Sangrà ha completat les posicions d'honor amb un total de 24 peus.

Còmode victòria d'Otger Martí a la categoria Base. El pilot del moto Club Piera Scan ha superat les zones amb un total de 21 peus, pràcticament la meitat que el segon classificat, Nico Rodríguez. Javier Loscertales, ha fet tercer.

Otger Martí: "Les zones han estat molt bé, tot i que una mica complicades perquè patinaven molt. L'Àrea de Trial de Corbera és molt xula. Estic molt content per la victòria."

Finalment, pel que fa a la categoria Promo, gran actuació d'Àngel Llopis el qual ha completat el Trial de Corbera amb només 6 peus. Ramon Godino , amb 13 peus, i Àlex Pifarré, amb 16, han completat les posicions d'honor.

La Copa Catalana de Trial de Nens reprendrà l'activitat el proper 25 de setembre a Campredó.