El Club Patinatge Artístic Diadema Corbera comença el 2024 amb molts esdeveniments!

Com tots vosaltres ja sabreu, per primera vegada el nostre club va poder participar en la Cavalcada dels Reis Mags, vam fer rodar un total de 312 rodes pels nostres carrers de Corbera! Un esdeveniment únic i màgic per tots els nostres patinadors.

El passat diumenge 21 de gener, va ser la nostra primera competició de l'any, 13 patinadors es van desplaçar fins a Sant Júlia de Vilatorta per dur a terme el primer Open Formació de l'any. Destaquem les terceres posicions de Mireia Linares al Nivell 7 i Ainhoa Gallego al Nivell 6, una competició amb un alt nivell!

El pròxim diumenge 28 de gener, és el torn de les nostres patinadores dels nivells 8-9 i 10, a Tiana. També primera competició del 2024 per elles, segur que anirà genial!

Finalment, cal mencionar que el cap de setmana 3-4 de febrer organitzem el V TROFEU VILA CORBERA, on participen un total de 270 patinadors d'arreu de Catalunya, Mallorca, Menorca i Madrid. Tots ells aniran arribant al nostre poble el divendres dia 2, per fer els entrenaments oficials al nostre poliesportiu de Corbera!

Us animem a totes les famílies del poble a gaudir d'aquest esdeveniment durant el cap de setmana 3-4 de febrer i sobretot animar als nostres patinadors i patinadores!!