Final A4 de Cadet Masculí Preferent

El passat cap de setmana 4/5 de maig es va celebrar a les Instal·lacions Esportives de Corbera de Llobregat la Final A4 de Cadet Masculí Preferent. 

Es van enfrontar l'Hospitalet, el Manresa, el Barça i el Joventut de Badalona, deixant els barcelonins com a campions, els de Manresa amb un meritori segon lloc i una gran final, seguit per Joventut Badalona amb bronze i Hospitalet tancant la classificació.

L'esdeveniment era d'una magnitud pràcticament mai vista, durant dues tardes consecutives les graderies eren plenes de gom a gom. Pel bàsquet català fou un escenari únic on els 4 equips participants van fer arribar missatges d'agraïment a l'organització.

Addicionalment, per Corbera poble, també fou una oportunitat. Es va comptar amb la col·laboració del Pessebre Vivent en presència i obsequi de premis, amb autocorb, amb els graellers i gegants de Corbera i el Club Patinatge Artístic Diadema qui van animar els descansos dels partits, i el propi ajuntament que no es va voler perdre aquesta cita.

En un cap de setmana s'ha unit esport i cultura per posar en memòria dels presents una final històrica i una porta oberta a noves oportunitats molts ambicioses pel poble de Corbera de Llobregat.