La Sireneta, el musical

Espectacle per a públic familiar - LA SIRENETA. El musical.
14-Novembre - 12 h - Teatre Sant Telm - Corbera de Llobregat

La Sireneta, una fantasia musical.

El clàssic d'Andersen puja a l'escenari del Teatre Sant Telm de Corbera en un espectacle que fa cantar Ariel i els seus amics.

Diuen que el cant de les sirenes fascina a qui l'escolta. Al Teatre Sant Telm, però, la sireneta Ariel haurà de conquistar el cor del príncep Èric sense cantar. La raó? El tracte que ha fet amb la bruixa del mar, que li ha donat uns peus per sortir de l'aigua i conèixer el seu enamorat a canvi de la seva veu. I, ja sabeu, si abans de vint-i-quatre hores l'Ariel es fa un petó amb l'Èric, recuperarà la veu, però si no... aiiii, la bruixa es quedarà amb la seva ànima per sempre més.

Magatzem d'Ars, companyia artífex d'aquest musical amb partitura i llibret propis, esquitxa la història de la jove sirena enamorada d'un príncep de terra ferma amb tocs d'humor que faran somriure el públic més gran, mentre el petit es capbussa en una història de conte de fades.

Aforament limitat amb entrada prèvia. La Xarxa segueix els protocols d'higiene i seguretat d'acord amb la normativa vigent.

Informació i entrades: https://xarxacorbera.fila12.cat/