Segona edició del curs "El poder persuasiu de la càmera"

L'Ajuntament de Corbera de Llobregat organitza una nova edició del taller audiovisual bàsic: "El poder persuasiu de la càmera" per persones amb inquietuds creatives i interès en la realització de produccions audiovisuals pròpies.

És un curs dirigit prioritàriament a persones treballadores o emprenedores per tal de millorar la capacitat de transmetre idees amb el llenguatge audiovisual, i realitzar publicacions o produccions de qualitat, tant en l'àmbit personal com per fer promoció dels negocis, productes o serveis professionals.

Aquest primer nivell començarà a l'octubre i es durà a terme a la Sala Polivalent de la Biblioteca Can Baró, en horari de tarda, els dilluns de 19:00 a 21:00.

El curs passat es van fer tres mòduls de formació, amb cada nivell s'avança amb els coneixements de manera progressiva: composició d'imatges, elaboració de guió tècnic, realització i sistemes d'edició...  Si voleu saber que han après els i les alumnes que ja han participat en el curs podeu consultar els testimonis al nostre canal de YouTube: https://www.youtube.com/c/corberadellobregat/playlists

Si necessiteu més informació podeu sol·licitar-la al correu empresa(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat

I les persones interessades, ja us podeu inscriure a través d'aquest enllaç https://forms.gle/HjdpEE5aczJgvcyP6