Tercera trobada de Networking a Corbera

Les empreses de Corbera cada cop estan més involucrades en aquest projecte que vol connectar i dinamitzar el teixit empresarial del territori. L'Ajuntament agraeix a totes les empreses participants des de l'inici, la seva implicació.

Aquí us deixem el llistat de les que van poder assistir en aquesta ocasió:

Agraïment especial als membres àgora, en aquest ocasió Mercè Masmitjà propietària jubilada de la Polleria del mercat de Santa Eulàlia, ens va explicar la seva experiència i ens va donar uns bons consells sobre la importància d'innovar sempre amb els negocis.  

I també agraïm la presencia del personal de l'Ajuntament, Sònia Fernández, tècnica de turisme y Maribel Domínguez administrativa al departament de serveis tècnics, que van explicar el seu paper a l'ajuntament.

Com a novetat vam convidar també a membres del Consistori: Víctor Gonzalez - Regidor de Comunicació i Atenció Ciutadana i Andrés Palacios - Regidor de l'oposició, que van posar el focus en la connexió entre administració i empreses des de les diferents àrees de l'Ajuntament i en la importància de donar suport a aquest tipus d'activitats.  

Gràcies de tot cor! Corbera cada cop més en xarxa!