Reactivem l'Espai C - el Coworking de Corbera de Llobregat

Oberta la convocatòria pública per poder accedir a un espai de treball al coworking de Corbera de Llobregat, ubicat al C/ Sant Jordi, 29.

Les persones interessades tindran accés a un espai de treball compartit, sala de reunions amb pantalla gran per fer presentacions, un despatx per fer entrevistes privades i espai d'oci.

La cessió és temporal per un any, prorrogable fins a un màxim de tres. La finalitat d'aquest servei és impulsar les empreses del territori i facilitar la posada en marxa de nous projectes.

Les places de cessió d'ús temporal de l'Espai C s'adjudicaran mitjançant convocatòria pública, en questa convocatòria s'especifiquen els requisits i la documentació a presentar, es podran presentar les sol·licituds fins al dia 7 de desembre de 2022.

Podeu accedir a la informació al tauler electrònic de l'Ajuntament https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=390261&idens=807280001

Teniu accés a les imatges de les instal·lacions al nostre canal de YouTube Espai C - Corbera de Llobregat - YouTube

També es pot sol·licitar la visita de l'espai amb cita prèvia.

Per a més informació podeu de contactar amb l'Àrea d'Empresa i Emprenedoria de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat empresa(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat