Les xifres de reciclatge - deu mesos després de la implantació del Porta a Porta - comfirmen que el sistema funciona

Des de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, volem explicar a la ciutadania com estan les xifres del reciclatge en aquests moments:

Pel que fa a la recollida d'inorgànica i al seu descens del 75% aproximadament, demostra unes dades molt favorables. El contrast està en la recaptació d'orgànica, que ha pujat al voltant d'un 226%.

Amb l'anterior recollida amb el sistema de contenidors, s'adquirien molts continguts d'impropis: runa, fustes, terra, esporga i altres materials que procedien d'activitats d'economia submergida. Aquesta irregularitat ha disminuït considerablement gràcies al nou sistema Porta a Porta.
A tot l'esmentat anteriorment, se li ha d'afegir la recollida de bolquers -que ha deixat d'aparèixer a la inorgànica- material característic pel gran pes que comporta.

També s'ha de tenir en compte que els envasos pesen molt poc, a diferència de l'orgànica i tota la runa que abans es dipositava de forma incorrecta, tant dins dels contenidors com al seu exterior.

Aquesta disminució tan rellevant de la resta de FIRM, no és més que una mostra de què la recollida selectiva amb el sistema del PaP, està funcionant satisfactòriament.

Un cop més, des de l'Àrea de Medi Ambient, volem agrair a la ciutadania l'esforç que aquesta realitat ha suposat.