A Corbera, residu zero!

A Corbera engeguem la campanya "Residu zero", amb la voluntat de conscienciar i potenciar sobre la compra sense residus a les botigues del nostre municipi.

En aquesta primera fase us convidem a participar d'un cicle de xerrades i a ser partícips d'un repte: Durant un mes, poder viure amb el mínim volum de residus. Així podreu conèixer el volum de residus que genereu als vostres habitatges i ser-ne conscients, per així poder-los reduir.

La producció i gestió de residus és un dels principals conflictes ambientals que tenim com a societat. Tot i que la principal responsabilitat recau en les empreses que fabriquen els envasos en origen i les lleis que ho permeten, com a consumidors/es podem iniciar aquest canvi de paradigma. I més si tenim en compte que a Corbera generem 2 quilos de residus per habitant i dia, molt per sobre dels 1,43 quilos per habitant i dia de mitjana a Catalunya.

La primera xerrada-taller serà el proper dijous 10 d'octubre a les 18:00h a la sala polivalent de la Biblioteca municipal i tractarà sobre "l'estil de vida residu zero". Totes les activitats són gratuïtes i les persones que vinguin a com a mínim tres sessions rebran un kit gratuït per poder iniciar el repte durant el mes de novembre.

Així que no t'ho pensis dues vegades, forma part del consum conscient i transformador. A Corbera, residu zero!