Fem sortir els colors del gris

Corbera de Llobregat acollirà aquest dissabte 4 de març, una campanya de gamificació i teatralització per fomentar la recollida selectiva. 

Al llarg d’aquesta jornada, es faran diverses activitats de forma simuiltània a l’entorn de la Pl. Mil.lenari i Avda. Catalunya (zona peatonal) i mercat setmanal i després també a l'entorn de pavelló (les activitats aniran itinerant).

Les activitats consistiran en: 

ACCIÓ 1. JOC DEL TRIVIAL (de les 18 a les 20h): Concurs tipus Joc del Trivial en terrasses i interiors de bars i locals dels municipis metropolitans. En 10 minuts es durà a terme una dinàmica on les taules competiran entre elles responent preguntes relacionades amb la recollida selectiva i la gestió de residus. Adreçat als millennials: gent jove d'entre 20 i 35 anys que treballa molt i quan arriba el dissabte té ganes de compartir una bona estona amb els seus amics i companys.

ACCIÓ 2. SPEAK CORNER - ACCIÓ TIPUS MONÒLEG (de les 18 a les 20h): Speak corner en punts calents de molta afluència sobre tot el que envolta la separació i el reciclatge de residus. Un actor sobre una caixa interpreta un monòleg crític amb les excuses per no reciclar, els tòpics de la reutilització i el reciclatge i totes aquelles conductes que ens allunyen de tenir un planeta millor. Es tracta d'un monòleg punyent i que en clau d'humor reivindica les diferents solucions que tenim per separar i reciclar millor.
Adreçat a les famílies, grups i persones que passegen per les places i els carrers dels municipis metropolitans.

ACCIÓ 3. JOC DEL TWISTER (de les 11 a les 13h): Utilitzarem espais a l'aire lliure dels municipis metropolitans per fer el Joc del Twister amb infants i les seves famílies, en parcs amb jocs infantils i en places i espais concorreguts. En cada partida hi podran participar de 5 a 10 infants, que respondran a les preguntes relacionades amb la correcta gestió dels residus mitjançant la dinàmica del Twister en partides d'aproximadament 10 - 15 minuts.
Adreçat als infants de 6 a 12 anys i els seus familiars, amb la possibilitat de donar la benvinguda als més petits de fins a 3 anys.