Arrenca una nova temporada de la Jugatecambiental

Aquest cap de setmana arrenca la programació de primavera a les 45 Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitans, que compta amb una oferta ludicoeducativa de 900 activitats dirigides a famílies amb canalla i apassionats de la natura urbana. La temporada s'allargarà fins al novembre, tot i que tindrà una pausa entre mitjans de juny i mitjans de setembre.

La programació de la temporada es basa tant en propostes autoguiades com en propostes dirigides per educadors ambientals, que permetran descobrir els valors  dels parcs i les platges metropolitans, com ara la biodiversitat, i també els espais dissenyats per millorar-los, com ara els jardins de papallones o els hotels d'insectes. Així mateix, els participants podran gaudir d'espais de joc no dirigits, amb materials didàctics especialitzats en la natura, com puzles o jocs de taula, espais artístics o de construcció, jocs motrius i, com a novetat, espais de lectura, gràcies a la col·laboració amb algunes biblioteques.

Totes les activitats tenen lloc diumenges d'11.00 a 13.30 h al Parc de les Palmeres. No es requereix inscripció prèvia, tot i que les places de les activitats estaran sotmeses a les existències de materials i a l'espai disponible.