Cooperativa escolar “RECIBERA”; tot un èxit!

L'Escola Puig d'Agulles a través del programa de Cultura Emprenedora a l'Escola va vendre els productes elaborats amb material reciclat a la paradeta del Mercat Municipal.

La cooperativa "Recibera" ha funcionat durant tot el curs escolar a través d'assemblees on han anat prenent decisions consensuades, una d'elles va ser escollir els productes que havien de posar a la venda. Com a treball extra han elaborat una pàgina web on tenen exposats cada un d'aquests productes que no cal dir-ho han fabricat ells/es mateixos/es: https://sites.google.com/puigdagullesescola.cat/recibera/

Quasi han arribat al final del projecte, i com en qualsevol cooperativa ara únicament els queda fer el càlcul dels guanys, per recuperar la inversió inicial que va fer cada soci i sòcia i recaptar els beneficis que destinaran a una associació escollida per consens; en aquest cas al Refugi La Amistad que acull i ajuda animals abandonats.

Coneixement de l'entorn, competències acadèmiques i valors són alguns dels aprenentatges adquirits a través d'aquest projecte escolar #CuEmE #Corberadellobregat.