Cloenda dels cursos de català per a adults

El passat 19 de juny, l'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, va fer la cloenda dels cursos de català per a adults i la trobada de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua. Hi va assistir el Sr. Marc Piera, director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, i més de 35 assistents entre alumnes i parelles lingüístiques.

Durant el curs 2022-2023 s'han fet tres cursos de nivell Inicial, tres cursos de nivell Bàsic i tres de nivell Elemental, i han vingut a classe més de 50 persones que s'han interessat per iniciar el coneixement de català o per continuar aprenent-lo.

S'han constituït 29 parelles lingüístiques i així molts alumnes dels cursos han comptat amb voluntaris del poble que s'han ofert i compromès al llarg del curs a mantenir converses i trobades per parlar en català i també ho han pogut fer a les més de 100 botigues i establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

El mes de setembre, hi haurà noves inscripcions a nous cursos de català! Es pot contactar amb el servei al telèfon 634 757 257, al correu  corbera@cpnl.cat i per Instagram (@occorbera).