Corbera de Llobregat torna a l'època de Josep Sàbat amb la cinquena edició del Mercat del Bandoler

El mercat es consolida com una de les cites obligades de la tardor

El proper dia 7 d'octubre, Corbera de Llobregat tornarà a ser l'escenari d'una nova edició -la cinquena- del Mercat del Bandoler, una cita amb la història per posar en valor el patrimoni i la gastronomia del municipi i on a través de xerrades i exposicions s'aprofundirà en la història de Corbera.

Ambientat en el centre mil·lenari de Corbera de Llobregat i entre un patrimoni natural i cultural important, el Mercat del Bandoler està lligat al passat històric del poble i en la recreació del personatge Josep Sàbat.

En aquesta edició del Mercat del Bandoler hi podrem trobar parades d'artesans i comerços del municipi, mostres d'oficis, escenificacions, recreacions històriques i teatrals, espais i jocs infantils,...

El Turisme i el Patrimoni també tindran protagonisme amb les visites teatralitzades i les visites guiades que portaran a totes les persones que visitin el Mercat a conèixer millor la història i el patrimoni del municipi. 

Des de les 10 i fins les 20 hores, es podrà gaudir d'una fira per reviure moments històrics, gaudir d'espais temàtics amb demostracions d'oficis, astesans, gastronomia, tallers infantils, visites guiades i altres activitats que podeu compartir amb família o amics i en un entorn excepcional de gran bellesa com és el nucli antic de Corbera (a la zona alta del municipi). 

El Mercat del Bandoler està organitzat per ACOPA i té el suport de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Mira el vídeo promocional d’aquesta edició, aquí.