Exit de convocatòria de la trobada de Networking del mes d'octubre

El passat 6 d’octubre es va fer una nova trobada de Networking al municipi. En aquesta ocasió, emprenedors i emprenedores van aprendre tips per fer un bon Elevator Pitch: discurs ràpid per explicar el projecte professional.

Es va fer una dinàmica basada en el format de "cites ràpides", un model de presentació on un grup de persones a cada costat, han de presentar la seva emprenedoria en un temps limitat.

Els beneficis d’aquesta tècnica són el tracte de tu a tu amb cada participant, s'assegura una atenció plena a l’explicar el projecte a cada persona i la pràctica continua del discurs fins acabar millorant-lo i aconseguir la manera més adient de transmetre el missatge.

La psicòloga Raquel López va dinamitzar la trobada, trobareu els seus serveis i més consells sobre comunicació en públic a la seva pàgina web

I aquí teniu els enllaços de la resta d'empreses participants en aquesta ocasió

També van participar alguns emprenedors amb projectes en via de desenvolupament i vam rebre la visita de Marc Sanz, regidor de Comunicació i Transparència, Cultura, Medi Ambient i Transició Energètica, que va participar de la trobada.