S’obre un espai jove a la Sala Polivalent

Els joves de 13 a 18 anys poden anar-hi cada dimarts a la tarda

Aquest mes d'octubre ha començat l'obertura de l'espai jove a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Can Baró. Aquest espai, dinamitzat pels dos Tècnics de Joventut en Medi Obert, s'obre cada dimarts de 16:30 a 20 h i està dirigit a joves de 13 a 18 anys. D'entre totes les activitats que s'hi poden fer, sempre sorgides dels interessos dels joves, hi ha tallers, activitats dirigides, acompanyament emocional, etc. Però també hi ha l'opció de fer treballs en grup o simplement esdevenir un espai de trobada pels adolescents del municipi.

A més, a partir de novembre, cada dijous els tècnics de joventut en medi obert també començaran un pla pilot del Punt d'Informació Juvenil a l'INS Can Margarit. Aquest projecte es durà a terme a l'hora del pati i servirà per apropar-se als joves del poble i crear vincle en un espai quotidià.

Aquestes actuacions s'emmarquen en el pla Escolta Jove de la Diputació de Barcelona, creat per potenciar i facilitar la implantació de polítiques locals de joventut. A més, els tècnics de joventut en Medi Obert de Corbera de Llobregat també tenen presència al carrer algunes tardes dels dies laborables. Faran una diagnosi de la realitat dels joves de Cobrera amb l'objectiu d'acompanyar-los a satisfer les seves demandes i necessitats.