L'IES Corbera guanyador del segon premi a la 17a edició del Dia de l'Emprenedor i l'Emprenedora

L'IES Corbera guanya el segon premi al concurs d'idees innovadores amb el projecte Chip & Find.

El projecte presentat pels alumnes Owen Philips i Aina Padrosa de primer de Batxillerat, consisteix en una app i uns adhesius que incorporen un xip per facilitar la localització d'objectes perduts.

Des de l'institut de Corbera, sota la tutorització del professor Paco Queralt, s'elaboren diferents projectes a l'aula que treballen aspectes tan diversos com la innovació, els objectius ODS i mediambientals, la tecnologia digital, els recursos financers, tècnics i humans, les necessitats del mercat, l'estratègia comercial, el logo i la marca... entre tots els projectes aquest va ser l'escollit per presentar a la 17a Edició del Dia de l'Emprenedor i de l'Emprenedora.

A l'acte celebrat a Molins de Rei, ha participat també el corberenc Arnau Sorribas compartint la seva experiència com a jove emprenedor i la regidora de Desenvolupament Econòmic Rosa María Martín.

El concurs organitzat per l'Ajuntament de Molins de Rei en el marc del programa Empren Cat de la Generalitat de Catalunya, rep el suport de la Diputació de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Jove Cambra Internacional de Catalunya.