Comiat de la segona edició del curs "El poder persuasiu de la càmera"

El passat dissabte, 27 de gener de 2024, vam celebrar a la biblioteca municipal de Can Baró el comiat del Segon Curs Audiovisual "El poder persuasiu de la càmera".

El comiat és el moment en que els alumnes exposen els seus treballs de vídeo de final de curs. Aquests vídeos anomenats "Ànimes de Corbera", tenen com a denominador comú continguts relacionats amb la nostra població. Persones, entitats, barris, natura, llegendes, llocs..., que d'una manera o altra formin part de la memòria històrica del poble, tant del passat com del present.

Amb aquestes premisses, els alumnes Domingo Garrido i Mercè Masmitjà, del Segon Curs, van presentar un treball dedicat al Restaurant Torero, un dels més emblemàtics i antics del poble.

L'alumna Julia Pérez López, va presentar el seu treball dedicat al senyor Jaume Albors Asins, excel·lent músic i lutier.

I l'alumna Andrea Fernández García, va presentar el seu treball dedicat a l'Agrupació de bombers voluntaris, del poble.

Aquest treball va tenir una dedicació especial d'agraïment cap a un col·lectiu que dedica part del seu temps a cuidar del benestar de tots els ciutadans de Corbera.

El vídeo va guanyar protagonisme i el resultat ha estat una interessant mostra de les activitats que duen a terme, manera de funcionament i tasques diverses, però sempre atents a les necessitats del dia a dia.

El vídeo ha estat una manera d'agrair a aquest col·lectiu i al seu Fundador i Director, Josep Maria Jansana, tots els seus esforços i sempre d'una manera altruista i voluntària.

Text: Josep Maria Serra