La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Corbera de Llobregat el 22 de març

Des del 18 de març i fins diumenge 24 es celebra la Volta Ciclista a Catalunya.

Divendres, 22 de març es celebrarà la cinquena etapa, que unirà dues seus inèdites a la història de la Volta, com són Altafulla i Viladecans The Style Outlet. Serà una etapa de 167,3 quilòmetres amb inici a la Costa Daurada i final al Baix Llobregat, amb dos ports de segona categoria com són el Coll de les Ventoses i l'Alt de la Creu d'Aragall, aquest darrer al nostre municipi.

Baixant de La Creu de l'Aragall per la carretera BV-2425, els ciclistes entraran pel carrer Salvador Espriu per seguir pel carrer del Trull, carrer Fontvella, Carretera de Barcelona fins arribar a Can Xorra, en direcció a La Palma de Cervelló per la carretera BV-2421. Els talls de trànsit seran entre les 15 i les 18 hores i aquestes afectacions estaran indicades i controlades per agents de la Policia Local.

A causa del pas de la Volta pel nostre municipi, aquell dia es modifica l'horari de les quatre escoles, suspenent l'activitat lectiva de la tarda del dia 22 de març, dia en què només es realitzaran classes al matí i s'assegura el servei de menjador i el de transport escolar.