Comunicat relatiu als fets que van tenir lloc el passat dia 31 de desembre

Corbera de Llobregat, dijous 2 de gener de 2020.

Durant el mes de novembre, algunes vivendes ubicades a la urbanització de La Creu d’Aregall, van patir diversos robatoris. Davant d ́aquests fets, la Policia Local de Corbera de Llobregat, juntament amb els Mossos d ́Esquadra, van iniciar les investigacions que van concloure amb la detenció dels sospitosos. Des d’inicis del mes de desembre s'han reduït dràsticament els fets delictius remarcables.

Davant dels fets ocorreguts el dia 31 de desembre de 2019 a la Urbanització de La Creu d’Aregall, l ́Ajuntament de Corbera de Llobregat, vol emetre el següent comunicat:

  • Desvincular els robatoris del mes de novembre amb els fets que van succeir el dia 31 de desembre de 2019 a la mateixa urbanització de La Creu d ́Aregall atès a que el modus operandi no segueix el mateix patró.
  • Comunicar que aquest cas està en mans dels Mossos d ́Esquadra i que hi ha diverses línies d ́investigació obertes a dia d ́avui. Aquestes investigacions fan que des de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat, no es faci cap tipus de declaració que pogués entorpir la investigació.