L’Escola El Corb i l’Escola Puig d’Agulles, exemples d’emprenedoria

L'Escola El Corb i l'Escola Puig d'Agulles han participat un any més en el programa CuEme, destinat a fomentar la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària.

Així doncs, l'alumnat de les escoles crearà i gestionarà una cooperativa escolar junt amb el recolzament de la comunitat educativa, tutors i tutores, l'Ajuntament i altres agents socials.

Aquests dies, els i les alumnes de cinquè de les dues escoles han presentat les seves cooperatives a l'Ajuntament, explicant-les a l'alcaldessa Montserrat Febrero, la regidora d'Emprenedoria Cristina Blasquiz i el regidor d'Educació Albert Cañellas. Posteriorment, l'han inscrit a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). Les cooperatives del'Escola Puig d'Agulles es diuen «Puigcoop» i «Puig & Co» i les de l'Escola El Corb es diuen «Magia Luminosa» i «Gaudeix amb cinquè».

En les properes setmanes, els responsables de les cooperatives fabricaran un producte destinat a la venda (es vendrà un dissabte al mercat setmanal de Corbera) i els beneficis que n'obtinguin aniran destinats a projectes socials que hagin estat triats pels alummnes.

Recursos relacionats