Calendari de portes obertes a escoles i instituts

Un any més, els centres escolars del municipi faran les jornades de portes obertes, per tal que famílies i alumnes tinguin un primer contacte i la informació necessària per ajudar a l'elecció i la valoració del centre.

Des de l'Ajuntament s'ha fet una campanya que convida a cursar els estudis a Corbera, destacant aquells punts importants a l'hora de decantar-se per una escola o institut.

Si estudies a Corbera... trobaràs qualitat!

A Corbera de Llobregat tenim 4 escoles i 2 instituts amb vocació de millora i innovació constants. Cada centre té els seus punts forts i la seva personalitat pròpia. Podràs conèixer aquesta diversitat a les jornades de portes obertes.

Si estudies a Corbera... estudiaràs a la pública!

Aquests sis centres formen una xarxa educativa 100% pública, per tant gratuïta, democràtica, coeducativa, inclusiva, diversa, laica i oberta a tots i per a tothom: un clar reflex de la societat que viu a Corbera de Llobregat.

Si estudies a Corbera... teixiràs lligams!

Les escoles i instituts de Corbera generen cohesió social perquè ens permeten fer xarxa, fer comunitat i organitzar-nos. L'educació comença a casa, segueix a l'escola i es consolida al poble des d'on podem conèixer món.

Si estudies a Corbera... aprendràs en el teu entorn!

La teva escola tindrà el mateix context cultural del poble on vius: història, entitats, equipaments, patrimoni...

Si estudies a Corbera... faràs salut!

Recorda que vius en un entorn natural privilegiat. Aprofita-ho també en l'horari escolar! També reduiràs temps de trajecte a la carretera.