L'Ajuntament crea el Comitè de Seguiment del Coronavirus

Davant la situació creada a conseqüència de la malaltia Coronavirus, l'Ajuntament de Corbera de Llobregat ha creat un Comitè Municipal de Seguiment del Coronavirus, format per alcaldessa, regidors i regidores i personal directiu del CAP Corbera. Aquest comitè es reunirà diariament per tal de seguir i avaluar la situació del virus al nostre municipi, on - cal dir -, no hi ha cap cas diagnosticat.

L'Ajuntament de Corbera de Llobregat vol transmetre a la població un missatge de serenor i de tranqui·litat i al mateix temps, comunicar que es seguirà aquelles recomanacions que es facin des del Departament de Salut de la Generalitat, el Ministeri de Salut i altres estaments o institucions autoritzades.

Tanmateix, a les instal·lacions municipals de Corbera s'han posat mesures per tal de millorar la higiene del personal per evitar possibles contagis. Tot i això, l'Ajuntament seguirà pendent d'aquelles indicacions i variacions que es produeixin en relació amb l'evolució del COVID-19.

Finalment, es demana que davant de qualsevol dubte o davant l'aparició de símptomes, cal trucar al 061 o al 112, i seguir les informacions - únicament - per font autoritzades.