Tallada la Plaça dels Països Catalans

Diversos treballs a la calçada a la Plaça dels Països Catalans provoca un tall de circulació a la zona. Concretament, el tram que queda completament tancat a la circulació és el que va de la rotonda de la Plaça dels Països Catalans fins al carrer Sant Isidre (en sentit descendent).

Què poden fer els vehicles en aquest tram?

- Els vehicles que vagin pel Passeig dels Arbres en sentit ascendent cap a la Plaça dels Països Catalans, podran circular sense problemes i un cop arribin a la Plaça, només podran seguir en direcció al nucli de dalt (c. Josep Tarradellas). En cap cas es podrà donar la volta al giratori i tornar a enfilar el Passeig dels Arbres en sentit baixada.

- Els vehicles que baixin per Lluís Millet, només podran seguir circulant pel carrer Josep Tarradellas en direcció al nucli de dalt.

- Els vehicles que arribin al Passeig dels Arbres provinents del carrer Sant Isidre (cruïlla de davant l'escola Jaume Balmes), podran circular pel Passeig dels Arbres en direcció descendent, en direcció a la Plaça del Mil·lenari.

Des de l'ajuntament es lamenta aquesta situació i es treballa per a solventar-ho el més aviat possible, dins de les possibilitats que marca la situació actual d'Estat d'Alarma.