Targetes prepagament beques menjador

A causa del tancament de les escoles decretat per la situació d'emergència ocasionada per la pandèmia del corona virus del COVID 19 i el corresponent confinament de la ciutadania, els àpats escolars s'han deixat de servir sent els primers afectats els infants.


Com a conseqüència, la Generalitat  mitjançant el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha facilitat unes targetes moneder destinades a les famílies beneficiàries de les beques menjador per tal de pal·liar aquesta mancança sobrevinguda.


Ahir, dilluns 23 de març a les 15:40 h., seguint les indicacions del Consell Comarcal del Baix Llobregat, l'Ajuntament de Corbera de Llobregat va recollir les 105 targetes que corresponen al nostre municipi.  A les 17:00 h de la mateixa tarda es va iniciar el seu lliurament  a les famílies i a les 19:30 h. ja s'havien entregat 75; les 30 restants seran distribuïdes el més aviat possible.


Aquesta important tasca va ser efectuada per quatre funcionaris de l'ajuntament gràcies als quals la tramitació va ser àgil, ràpida i amable.  
Les famílies han de conservar les targetes ja que si, com és previsible, el tancament de les escoles és superior a les dues setmanes ja establertes, la targeta es carregarà amb nous imports. 

Sala de plens habilitada per a l'entrega de les targetes

Sala de plens habilitada per a l’entrega de les targetes.