Augmenta l'abocament d'andròmines i voluminosos a les bases de contenidors

En els últims dies s'ha detectat un augment desmesurat de generació de tot tipus de deixalles que s'estan abocant als tancats de fusta o abandonant al costat de les bases de contenidors. També cal sumar-hi el mal ús dels contenidors (s'hi dipositen residus que no pertoquen) i sobretot l'abandonament de bosses de residus domèstics a peu dels contenidors on els porcs senglars aprofiten per fer de les seves,  trencant les bosses i escampant tota la brossa per l'entorn. 


Per tot això fem una crida a la conscienciació de tota la ciutadania de Corbera i us demanem la vostra col·laboració  per facilitar la tasca al personal del servei de recollida de residus i neteja viària. 


Cal recordar que tots ells estan realitzant serveis essencials i estan exposats a un major risc de contagi amb el servei que realitzen de recollida dels residus que es generen al municipi.


Cal que valorem la feina i treball diari que estan fent tot el personal de recollida i neteja viària i per això cal que gestionem correctament els residus i els dipositem al lloc que pertoca i mantinguem, entre tots, les bases el més netes possible.

Si com  ciutadania fem les coses correctamet,  tot el personal podrà treballar amb més seguretat i podran fer un servei més eficient. Per això us demanem d'actuar de forma responsable, dipositar les bosses de residus domèstics (fracció orgànica, fracció inorgànica -envasos+rebuig-, vidre i paper i cartró) a dins dels contenidors corresponents. I sobretot, no llençar tot allò que no siguin residus que generem de forma diària com poden ser mobles vells, electrodomèstics que no funcionen, pots de pintura...Aquests elements es poden emmagatzemar momentàniament fins que els altres sistemes de recollida (deixalleria, deixalleria mòbil i recollida esporga i voluminosos) tornin a funcionar. 


Fem-ho pel personal de recollida i neteja, fem-ho pels veïns i veïnes, fem-ho per Corbera.