L'Escola Municipal de Música ofereix continguts alternatius mentre el centre roman tancat

Com sabeu l'escola va tancar el divendres 13 per ordre de la Generalitat, com la resta d'escoles. Des del minut 1 del tancament el professorat de l'escola han preparat propostes i vies de comunicació amb els alumnes i les famílies. Són activitats pensades per cada grup i cada alumne per seguir el seu aprenentatge a partir del punt en que es trobaven quan es va tancar l'escola. S'envien textos, partitures, àudios i vídeos que permeten una comunicació bidireccional, gràcies també a la gran resposta dels alumnes.


Cal dir que aquestes activitats no són obligatòries, ja que no tot l'alumnat té les eines informàtiques necessàries. En tot cas, és molt valuós i inspirador que les professores i professors posin al centre de tot l'interès dels seus alumnes, que els tingui presents i, malgrat el necessari aïllament, estiguin al seu costat.


 La Maria José Segovia,  directora de l'escola, es va adreçar a l'alumnat recordant-los la necessitat de quedar-se a casa i assegurant la continuïtat de la formació: "Des de les nostres cases, veiem el cel blau, els arbres i el poble que ens envolta, el món sembla tranquil i normal, però tots sabem que no podem sortir de casa, perquè aquest virus l'hem de parar!
I és per aquest motiu, que des de l'Escola Municipal de Música "Lluís Soler i Ametller", tot el professorat està elaborant i enviant a l'alumnat, activitats per tal de consolidar l'aprenentatge d'aquest curs, seguiments per l'estudi de l'instrument amb els tots els dubtes que se'ls pugui generar i en permanent contacte mitjançant correus, àudios o vídeos, preparant i donant resposta amb il·lusió aquesta nova "relació virtual".


Seguint en l'àmbit educatiu, els centres escolars de primària i secundària també estan fent l'esforç de preparar materials alternatius que es poden seguir des de l'ordinador o un mòbil per tal que l'alumnat pugui seguir treballant i estudiant. 


I, pel que fa als més petits,  des de l'Escola Bressol Municipal "El Petit Corb" la Laura, que és la cuinera del centre, ha fet aluns vídeos de receptes des de casa. Podeu seguir les receptes de la Laura a través del seüent enllaç a l'Instagra de l'escola bressol municipal https://www.instagram.com/ebmelpetitcorb/"