L’Ajuntament al teu costat. Assessorament a comerços i empresaris

Des de l'Ajuntament de Corbera s'ha posat en marxa un canal de comunicació a través de WhatsApp o per telèfon, adreçat a comerciants, autònoms i empresaris per a facilitar l'accés a tota la informació que es publica diàriament en els Diaris oficials de l'Estat i de la Generalitat de Catalunya.


L'objectiu d'aquest servei en coordinació amb l'Associació de Comerciants i Empresaris de Corbera (ACOPA) consisteix en atendre totes les consultes que es puguin generar, des de la declaració de l'estat d'alarma per la crisi sanitària originada pel COVID-19, referents a restriccions d'activitats i mesures d'ajuts econòmics que dia a dia es van aprovant.


Mitjançant el número de telèfon 672.382.215 podreu accedir a nosaltres per a obtenir informació en relació als continguts o documents actualitzats que es van recopilant de fonts fiables i que ens arriben contínuament. 


Esperem que amb aquesta informació, juntament amb l'assessorament i recolzament del col·lectiu de gestors administratius, pugueu realitzar exitosament els vostres tràmits burocràtics i obtenir ajudes per a mantenir el nostre teixit econòmic. 


Esperem recuperar la normalitat el més aviat possible.

Per a més informació també us podeu adreçar als següents enllaços d'interès:


Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya

Departament d'Empresa i coneixement de la Generalitat de Catalunya

Consorci de Comerç, Artesania i moda de Generalitat de Catalunya

Associació de Comerciants i Empresaris de Corbera (ACOPA)

PIMEC, Petita i Mitjana Empresa

Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB