Incidències provocades per la pluja

Durant tota la tarda i el vespre d’ahir, els agents de policia local van ser requerits a punts de tot el municipi degut a incidències de diversa gravetat derivats de la pluja.


Arbres caiguts: Els agents van rebre avisos d'arbres caiguts a diferents punts. A l'Amunt, un arbre va caure damunt dels cables elèctrics, afectant el transformador que hi ha a la zona. Els agents van avisar els bombers voluntaris per tal que retiressin l'arbre i així facilitar als operaris de la companyia elèctrica l'accés al transformador per a la seva reparació. Les dificultats per accedir al lloc van complicar la feina als bombers voluntaris que, finalment, van poder retirar l'arbre caigut.


Al carrer Eucaliptus la caiguda de 2 arbres impedia el pas de vehicles a la zona. Els agents de la policia local van observar que en aquell mateix punt, a més, hi havia alguns arbres en risc de caure a la via. Els bombers voluntaris van retirar els arbres caiguts i es va restablir la circulació en aquest carrer.


Un pi de grans dimensions va caure a la carretera de Corbera a Gelida (BV2425) impedint la circulació de vehicles. En aquest cas, es va informar la Diputació i els bombers voluntaris van retirar l'arbre, restablint-se la circulació de vehicles.


Veïns del carrer Espriu van informar de la caiguda d'un arbre a la variant que també va ser retirat pels bombers voluntaris.


A l'avinguda de Roma també va caure un pi que va ser retirat per bombers voluntaris.


Al carrer Sàlvia dos pins van caure damunt d'una canal que recull aigües pluvials i la van embussar, provocant que l'aigua arrossegués fang i terra per tot el carrer Llorer.


També es van retirar arbres caiguts al circuit de Les Cases Pairals.


Inundacions: Durant tota la tarda, els agents van rebre avisos de baixos i locals inundats a diferents llocs del municipi.


Esllavissades de terres: Veïns del municipi van informar d'esllavissades de terres en diferents punts del municipi.

Cal destacar laindicència a la carretera de Corbera a Sant Andreu de la Barca que estarà tancada fins que la zona afectada quedi arranjada i es retirin les pedres.


També a la carretera de Corbera a Gelida (BV2425) es va haver de retirar un munt de pedres i fang que ocupaven tota la via i impedien la circulació de vehicles per un dels carrils. Aquestes esllavissades es van produir en diferents punts d'aquesta carretera.


A Ca N'Armengol les pluges van provocar un esvoranc que va quedar tapat per l'aigua i un vehicle hi va quedar atorat. Els agents de la policia local van acudir al lloc, on ja hi havia més d'un metre d'alçada d'aigua, i van senyalitzar la zona per impedir-hi el pas i evitar nous incidents.


Al nucli urbà cal destacar una esllavissada de terres a l'Avinguda Catalunya que impedia el pas de vehicles. A la zona hi havia pedres de grans dimensions que van ser retirades i es va normalitzar la circulació.

A la zona del pessebre, al camí que va al cementiri, es va detectar un esfondrament d'uns dos metres de fondària. Els agents van senyalitzar la zona per impedir el pas de vehicles i persones.


Circuit de Les Cases Pairals

Carrer Salvador Espriu

Zona pessebre