Balla amb el nou videoclip de la cançó del Baix Llobregat i participa en el divertit CHALLENGE

Si us agrada ballar, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat proposa un divertit repte per fer en família aprofitant aquest temps de confinament i coincidint amb el llançament del nou videoclip de la cançó del Baix Llobregat que ens mostra la diversitat d'atractius que ofereix la comarca, del delta fins a Montserrat, i que ha estat realitzat pel conegut grup musical Reggae per Xics - The Penguins.
 
Us animem a fer el Baix Llobregat Challenge challenge.elbaixllobregat.cat, que consisteix en aprendre en família la coreografia del videoclip, gravar la vostra proposta i compartir-la a les vostres xarxes socials i amb el Consorci.
 
Fins al 9 de maig les famílies poden participar i optar als 10 premis que es sortejaran de forma aleatòria entre totes elles: una cistella amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, un kit de motxilla, estoig i tassa de la puput Punxetes, la mascota del Baix Llobregat, i un disc signat pel grup Reggae per Xics.
 
A més, amb tots els vídeos participants es realitzarà un vídeo amb diferents fragments de les coreografies de les famílies més marxoses del Baix Llobregat.

Baix Llobregat Challenge - Passos a seguir

Primer de tot, heu de veure el videoclip del Baix Llobregat per inspirar-vos.

Desprès d'assajar en família, heu de gravar un vídeo ballant la vostra coreografia com a publicació a Instagram (no als stories) i en el text cal mencionar a @turismebaixllobregat, posar els dos hashtags #BaixLlobregatChallenge i #ElBaixLlobregatDesDeCasa, i retar a dues persones a fer aquest repte mencionant-les en la publicació.

Finalment, heu d'entrar al web challenge.elbaixllobregat.cat i emplenar el formulari de participació.

Per fer-vos més fàcil el procés i animar-vos a participar, el Consorci ha preparat un clip molt senzill d'exemple de coreografia. Aquest exemple de vídeo es pot veure al web i a les a xarxes socials del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.