El Parc de Les Palmeres romandrà tancat entre 3 i 4 mesos

El Parc de les Palmeres s'ha vist greument afectat per les incidències derivades de les pluges de la setmana passada. És per aquest motiu, que s'han d'efectuar diferents actuacions que faran que el Parc hagi de romandre tancat durant uns 3-4 mesos. 


El passat divendres, personal tècnic de l'AMB (encarregada del manteniment del parc) i de l'Ajuntament van fer les valoracions de la situació. En aquesta visita es van apreciar dues afectacions principals. Una esllavissada al mur de la part inferior (que també va afectar al camí del Carme), que va provocar la caiguda d'un xiprer de grans dimensions que va afectar en la canalització d'aigua, els cables de l'enllumenat públic i va deixar al descobert l'antiga mina. L'altra afectació important es va produir a un dels murs de la zona central del parc. També s'ha de fer una valoració més al detall de l'afectació estructural de tot el perímetre i els murs del parc.


Les obres per reparar la situació començaran el més aviat possible i anirem informant de l'evolució de les mateixes. Mentrestant l'accés al parc i al camí peatonal romandran tancats.